Ronny NEIRINCK - klik hier om ons een e-mail te sturen. info(at)ronnyneirinck.be alt="Klik hier om ons een e-mail te sturen." />


Gyproc - Ronny NEIRINCK
Parket en Laminaat - Ronny NEIRINCK
Systeemplafonds - Ronny NEIRINCK
Ramen en Deuren - Ronny NEIRINCK
Kasten en Meubels - Ronny NEIRINCK
Carports en Tuinhuizen - Ronny NEIRINCK
Diversen - Ronny NEIRINCK

BEDRIJF

Ronny NEIRINCK is een jong en dynamisch bedrijf, actief in de interieurbouw zowel op de particuliere als zakelijke markt, renovatie of nieuwbouw.

Onze specialiteit is het plaatsen van scheidingswanden en plafonds in gipskarton (Gyproc). Dankzij onze vele jaren ervaring bij verschillende interieurbedrijven, geven wij met de meeste deskundigheid en oog voor detail uw leef- en werkruimtes een oogstrelende look !

Via de knop “ACTIVITEITEN” en de rechtse navigatiebalk vindt u gedetailleerde informatie per activiteitengroep. Onder “FOTOGALERIJ” kunt u een blik werpen op onze eigen realisaties, net als talrijke interieurfoto’s bekijken van bekende merkproducten die wij frequent gebruiken. Via de knop “LINKS” kunt u doorklikken naar de site van deze gerenommeerde, in hoofdzaak Belgische merkfabrikanten. U vindt er ook enkele interessante energietips en (ver)bouwpremies !

We geven u graag deskundig en persoonlijk advies bij al uw interieurwensen.
Bel ons of stuur een mailtje voor meer info (zie “CONTACT”).


Bij ons geen dure woorden, enkel oogstrelende daden !

Ronny NEIRINCK - voorstelling van ons bedrijf